Om Oss


Välkommen till LaDerma klinik - Medicinsk hud terapi. Vår specialitet är djupgående lösningar för hud föryngring, förebyggande av åldrandeprocesser och behandling av olika åldrande processer, acne, pigmentering, rosacea, celluliter och hud bristningar. På kliniken använder vi oss av medicinsk kosmetika samt behandlingar/program från Mesoestetic, Dr. Schrammek och Binella. Produkterna och programmen inkluderar effektiva och kraftigt verkande ingredienser och säljs endast genom auktoriserade specialister dvs. kosmetologer, läkare och sjuksköterskor där specifika behandlingar väljs efter konsultation med hänseende till hud typ. Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en gratis konsultation.


Välkommen till LaDerma

Jag heter Kristina Budin och är klinikens ägare och legitimerad sjuksköterska sedan 2002. Jag är utbildad och certificerad av de främsta experterna inom olika antiaging behandlingar och även certifierad som Antiaging expert. Jag erbjuder injektionsbehandlingar som mesoterapi, microneedling, prf, prp, carboxytherapy, trådlyft med Vsoft line, fillers, botox samt olika kemiska och biologiska peelingar. Som den första i Norden har jag även infört Plasmalift behandlingen och är certifierad Mastertrainer inom denna metoden. Alla mina behandlingar är skräddarsydda. Jag gick mina utbildningar på de främsta seriösa akademier i Sverige, Danmark och Tyskland. Det är viktigt för mig kunden känner sig bekväm och väl informerad både före, under och efter behandlingen. Tack vare djupa kunskaper om hudens anatomi och fysiologi kan jag erbjuda skräddarsydda behandlingar för individuella behov. Baserat på min långa erfarenhet, arbetar jag endast med säkra och beprövade produkter som ger bästa resultat! Vi har även kundförsäkring.

Vårt lag

Facebook

Upp till 50% rabatter!!

Varje månad har vi en mängd unika och mycket förmånliga erbjudanden på våra behandlingar. Missa inte vårt erbjudande som ger dig upp till 50% rabatt!

Läs mer