Profesionalle pelling


Peeling AHA - frukt syra peeling

Mesoestetic Peeling Fruktsyra Behandling - 4 behandlingar (med 10-14 dagars intervaller). Rekommenderas för både män och kvinnor. Det är en oerhört effektiv behandling som eliminerar horn celler och gråa pigmentfläckar.
Peeling AHA ger huden vitalitet, förnyelse och friskhet.
En behandling rekommenderas 1-2 gånger per år.

BF_Peeling_AHA-frugtsyre-peeling

Efter hud typ och hud problem, väljer vi en peeling just för din hud:


Salicylsyra – Är en idealisk behandling av akne-ärr, fläckar av fettig hud den minskar porer, rynkor och stimulerar cell renoverings processen.

Glykolsyra – Är ett utmärkt botemedel för behandlingen utav solskador och rynkor samt gråaktig hud med ålderstecken. Peelingen framställs av sockerrör som är rika på vitaminer, mineraler och växthormoner som stimulerar produktionen av kollagen, elastin och bekämpar effektivt hudens åldrande tecken.

Mjölksyra – Är en behandling av fina rynkor och solskador. Peelingen är tillverkad av filmjölk och yoghurt och rekommenderas för behandling av känslig hud. Peelingen stimulerar bildningen av kollagen, elastin och andra basiska ämnen.

Mandelsyra – Är en fruktsyra peeling som är tillverkad av mandel extrakt, den är speciellt lämplig för hud med akne problem och hyperpigmentering. Peelingen har antiseptiska effekter som skiljer sig från andra frukt syres peelingar (glykol och mjölksyra), dvs. peelingen kan användas som ett akne behandlingsmedel.

BF_Peeling_AHA-frugtsyre-peeling2webdisplaypeellacticacid laderma sverige malmo
Mesopeel Bionic

Mesoestetic Pharma Group har lanserat en ny medicinsk peeling.

Mesopeel Bionic Ålder Recovery syftar till att behandla moderat till svår stadium III-IV hudens åldrande, moderat till avancerad foto åldrande, medium och djupa rynkor, förlust av fasthet och hudens täthet och tråkig och matt hud.
Bionic Age Recovery är den första kombinerade peeling som presenterar sig i en engångs torka.

Ingredienser:
36% pyrodruvsyra , 24% glykolsyra , 4,8% laktobionsyra och 4,8% shikimic syra.
laderma sverige malmo melanostop_Peel
Melanostop Peel

Behandling av pigmentfläckar

Beskrivning:
Melanostop_Peel är speciellt utformad för behandling av hyperpigmentering oavsett ursprung. Kombinationen av syror hämmar tyrosinas produktion och hjälper till att eliminera ytliga bruna fläckar, melasma, post-inflammatoriska hyperpigmentering och solskador.

Aktiva ingredienser:
Azelainsyra är en mättad dikarboxylsyra och används för behandling av melasma på grund av sin tyrosinas-inhiberande effekter. En bra antioxidant.
Resorcinol är ett fenolderivat som har en keratolytisk effekt, förbättrar hudens struktur och bekämpar hyperpigmentering.
Fytinsyra är en kraftfull antioxidant och pigmentborttagande medel. En stark syra, som när den appliceras på huden orsakar ytliga kemoexfoliering. Den hämmar tyrosinas produktionen och minskar melaninbildningen.

Ingredienser:
Azelainsyra 20% + 10% + Resorcinol fytinsyra 6%
laderma sverige malmo melanostop_Peel

Mesopeel Azelan

Akne behandling

Beskrivning:
Mesopeel_Azelan är speciellt formulerad för att reglera den aktiva och vuxen akne samt hormonell akne.
Rekommenderas för fet / akne hudtyper och aktiva akne hudtyper och är effektivt mot ytliga hyperpigmenteringar efter akne.

Användning:
Rekommenderas som en tretman bestående av 6 behandlingar med 14 dagar mellan behandlingarna. En behandling varje halvår rekommenderas som underhåll.

Aktiva ingredienser:
Salicylsyra är en beta-hydroxisyra och används som exfoliant på grund av sin keratolytiska egenskaper. Förutom att reglera sebhorrea har salicylsyra antiseptiska, bakteriostatiska och svampdödande egenskaper.
Azelainsyra är en dikarboxylsyra, som fungerar effektivt mot bakterier Propionibacterium acnes och Staphylococcus. Det är också ett atioxidant som främjar återhämtning från keratolytiska funktionen i huden.

Ingredienser:
Salicylsyra 20%, 20% azelainsyra

laderma sverige malmo mesopeel_azelan


Modificeret Mesopeel Jessner

Behandling av fläckar, akne och moderat antiaging

Beskrivning:
Modifierad Mesopeel_Jessner är idealisk för känslig hud och mörkare hudtyper. Det minskar ytliga ärr, fina linjer och rynkor, mild hyperpigmentering och orenheter/acne. Kombinationen av tre syror förbättrar hudens struktur, jämnar ut hudtonen och stärker hudens kollagen.

Användning:
Rekommenderas som en tretman bestående av 6 behandlingar med 14 dagar mellan behandlingarna. En behandling varje halvår rekommenderas som underhåll .

Aktiva ingredienser:
Mjölksyra är en alfahydroxisyra och används som en peeling faktorn. Den uppmuntrar epidermal och dermal förtjockning. Den aktiverar kollagen och elastin bildning och ökar koncentrationen av hyaluronsyra i den extracellulära matrisen.
Salicylsyra är en beta- hydroxisyra och används som exfoliant pga dess keratolytiska egenskaper. Förutom att reglera sebhorrea har salicylsyra antiseptiska, bakteriostatiska och svampdödande egenskaper.
Citronsyra är också en alfahydroxisyra peeling, antioxidant och med anti-åldrande egenskaper.
Citronsyra har en högre molekylvikt än mjölksyra, och därför mindre keratolytiska effekt.

Ingredienser:
Salicylsyra 14 % + Mjölksyra 14 % + Citronsyra 8 %


laderma sverige malmo mesopeel_jessner.


Piruvex Peel

Behandling av djupare rynkor

Beskrivning:
Piruvex_Peel är en effektiv behandling för hud med ålderstecken såsom fin, medium och djupa rynkor och hyperpigmentering. Det är också effektivt vid behandling av akne och seborroiskt keratos. Efter Piruvex_Peel behandlingar har hudens färg, konsistens och elasticitet förbättrats avsevärt.

Användning:
Rekommenderas som en tretman bestående av 6 behandlingar med 14 dagar mellan behandlingarna. En behandling varje halvår rekommenderas som underhåll.

Aktiva ingredienser:
Pyrodruvsyra är en alfa-ketosyra och finns naturligt i ättika och honung. Det har keratolytiska, antimikrobiella och sebostatic egenskaper. Dess höga surhet och låg molekylstorleken betyder att det lätt kan tränga igenom huden. Ger goda resultat vid behandling av åldrande hud, förbättrar acneärr, aktinisk keratos och förändringar i hudens struktur.
Mjölksyra är en alfahydroxisyra och används som en peeling faktorn. Den uppmuntrar epidermal och dermal förtjockning. Den aktiverar kollagen och elastin bildning och ökar koncentrationen av hyaluronsyra i den extracellulära matrisen.

Ingredienser:
Pyrodruvsyra + 40 % Mjölksyra 10 %piruvex_peel laderma sverige malmo

Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.

Facebook

Upp till 50% rabatter!!

Varje månad har vi en mängd unika och mycket förmånliga erbjudanden på våra behandlingar. Missa inte vårt erbjudande som ger dig upp till 50% rabatt!

Läs mer