Permanent make-up


Vad är permanent make-up?
Permanent kosmetiska makeup är kosmetisk tatuering. De specialiserade tekniker som används för permanent kosmetika kallas ofta "micropigmentation", "micropigment implantation" eller "dermagraphics". Permanent makeup är et implantat med sterila färger. Pigment införs i epidermis och dermis med hjälp av nål.
 
Är det säkert?
Den metod för avsättning av pigment i det dermala lagret av huden är en mycket noggrann process och är, i de flesta fall, irreversibel. Det är därför viktigt att man endast utförar permanent kosmetika med den bästa utrustningen som finns tillgänglig. Swiss Color är av högsta kvalitet, återspeglar de senaste hygieniska förhållanden och garanterar utmärkta resultat.
Swiss Color har utvecklat världens första Iron Oxid fria pigment rad, de är 100% säkra! Swiss Color ® OS pigment är fria från järnoxider, färgstabila, ogenomskinliga och håller längre i huden!

Är det verkligen permanent?

Direkt efter behandlingen är oftast färgen något starkare än vad det slutliga resultatet blir.
Pigmentet deponeras i överhuden, som så småningom kommer att exfolierar. Detta sker under läkningsprocessen. Den första peelingen börjar ungefär tre dagar efter tatuering. Färgen kommer aldrig att försvinna helt men reduceras i takt med hudens cellförnyelse upp till 20-50% under läkningsprocessen. Det kan ta tre till sex veckor för det färdiga resultatet.
Så svaret är ja, mikropigmentering eller permanent kosmetika är permanent!

Stylage för att fylla ut rynkor och skapa volym
Läknings process
Den första veckans eftervård bestämmer hur din pigmentering ser ut under de kommande åren!
Vissa faktorer som påverkar läkningsprocessen:
• Inte följa föreskrivna instruktioner
• Livsstil
• Ämnesomsättning
• Ditt allmänna hälsotillstånd
• Hudens ålder, elasticitet
• Hudens tillstånd, t.ex.: oljig/torr hud, hudens struktur och ärr
• Mediciner
• Ansiktsingrepp, solexponering och solarier
• Rökning
För medium djupa rynkor och läppar
Engångsbruk , förinstallerade spruta för perfekt stabilitet och lagring.
filler Juvederm VOLBELLA.jpg

Vem tjänar på permanent make-up?
Personer som uppfyller ålderskrav och har förmågan att läka ordentligt från mindre sår kan dra nytta av de befriande fördelarna med permanent kosmetika. Intresset för denna tjänst spänner från unga till mer mogna; dem som önskar en mjuk, naturlig förbättring av deras utseende.
Det är särskilt värdefullt för människor som inte kan bära traditionella kosmetika på grund av allergier och känslig hud; aktiva människor som vill se sitt bästa för sportaktiviteter såsom simning, vandring, cykling, tennis, aerobics, och de som inte vill oroa sig för "svettas ut" . Permanent kosmetika är praktisk för dom med fingerfärdighet relaterade sjukdomar såsom artrit, Parkinsons sjukdom, multipel skleros, stroke, och upptagna människor som inte har tid att spendera tillämpa och uppfriskande smink under dagen och kvällen.
Engångsbruk , förinstallerade spruta för perfekt stabilitet och lagring.
filler allergan juvederm volift

Gör det ont?
De flesta människor upplever ett visst obehag. Detta kommer att variera i enlighet med varje individs smärttröskel. Det finns olika metoder tillgängliga, men att hjälpa till med hantering av obehag användas olika lokalbedövningsmedel som är speciellt utvecklade för vår bransch.

Finns det någon biverkninger under eller efter behandlingen?
Eyeliner och läppar kan visa svag till måttlig svullnad. Detta är mycket beroende av den mängd arbete som utförs. Under arbetet kan det finnas några mindre blödningar. Många människor tar blodförtunnande medel dagligen så några mindre blödningar kan förväntas. Andra visar små eller inga tecken på blödning. Blåmärken är sällsynta men återigen, om en person är på blodförtunnande medel, kan blåmärken uppstå. Vad ses oftare är att ögonbrynen sällan eller aldrig producera några blåmärken.

Om du någonsin har haft ett munsår /herpes på läpparna, kommer med all sannolikhet bli ombedd att tala med din läkare om att få rcept på antiviral medicin inför behandling med permanent makeup.

Läkningsprocessen tar mellan 21-28 dagar. Ett kostnadsfritt återbesök ingår efter första behandling inom 8 veckor

Facebook

Upp till 50% rabatter!!

Varje månad har vi en mängd unika och mycket förmånliga erbjudanden på våra behandlingar. Missa inte vårt erbjudande som ger dig upp till 50% rabatt!

Läs mer