Mesoterapi från Mesoestetic


Mesoterapi mot Cellulit - Mesoterapi mot Håravfall

En synbart yngre och fastare hud utan kirurgi
Mesoterapi är ett mycket effektivt anti-aging behandling som fungerar biologisk i huden och ger näring åt huden som är i behov att upprätthålla vitalitet. Mesoterapi är lämpliga för behandling av ansikte, hals, dekolletage (området mellan halsen och Bröst), framsidan av handen och kroppen.
På LaDerma, är jag glad att kunna erbjuda den klassiska mesotherapy med nål.

Mesoterapi nål
Med små lätta injektioner i hudens yta, matas huden samtidgt med en närings komplex betående av hyaluronsyra - som finns naturligt i kroppen - samt en mängd olika vitaminer, mineraler och aminosyror. Näringsämnen bidrar till att minska rynkor och linjer och gör huden mer fast.
Kombinationen av de unika näringsämnen och de många små stick i hudens yta, gör att man stimulerar produktionen av kollagenen och elastin i huden och fyller ut och återfuktar huden så att den får sin ungdomliga glöd och Fasthet tillbaka, och huden ser jämnare ut.
Behandlingseffekten ses omedelbart, men bästa resultat ses 1-2 veckor efter behandling. Efter 3-5 behandlingar, finns det ett klart och tydligt resutlat linjer jämnas ut samt rynkor och huden kommer att se fastare, yngre och mer strålande ut.
Antal behandlingar:
Jag råder dig inför Mesoterapi börja med 3-5 behandlingar med cirka 14 dagars mellanrum, och sedan 1 behandling ca. varje 6 månad allt efter hudens behov.
Man rekommenderar mesotherapy för dem som vill ha en yngre och fastare hud på ett naturligt sätt utan kirurgi.

Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.

Mesohyal™ HYALURONIC

Hud återfuktande och föryngring

Mesohyal HYALURONIC är en gel -lösning med en hög koncentration av icke tvärbunden hyaluronsyra ( 45 mg / flaska ) . Det är inte av animaliskt ursprung utan erhålls genom biologisk jäsning och den är helt biokompatibelt . Den är indicerat för behandling av fina rynkor och allmän fuktgivande, ökar mesohyal HYALURONIC fasthet och elasticitet i huden.
Mesohyal HYALURONIC skiljes från traditionella fyllers , som bara har tillfälliga effekter på rynkor . Det ger näring och återfuktar det behandlade hudområdet , återställer en frisk och ungdomligt utseende . Dess föryngrande åtgärder ger långvariga effekter , hjälper till att omdefiniera ovalt ansikte , utjämning av fina linjer och rynkor i huden , ökar volymen och skapar en omedelbar och naturlig lyftande effekt .
Utifrån diagnosen av patientens estetiska oordning , är mesohyal HYALURONIC det perfekta komplementet för att förbereda cocktails med andra produkter från den mesohyal sortimentet .
Skin-re-moisturising-and-rejuvenation-mesohyal-HYALURONIC

Mesohyal™ NCTC 109

Intensiv cell biorevitalisation

Mesohyal NCTC 109 är ett vitaliserande lösning som kombinerar vitaminer, aminosyror, mineralsalter och co-enzymer. Dess stora utbud av viktiga mikronäringsämnen ger lindring för hudens vävnads brister och förbättrar cell reparation.
Den balanserade formeln för mesohyal NCTC 109 stimulerar cell biokemiska processer och ökar cell trofism av bindväv.
- Vitaminer utövar en trofisk funktion som stimulerar hudens reparationsprocesser och har antioxidant aktivitet. De kompenserar för fysiologiska biofactor brister i åldrad hud.
- Aminosyror fungerar som fysiologiska faktorer som stimulerar proteinsyntesen, främjar hudens vävnadsregenerering.
- Mineral salter är väsentliga delar av sammansättningen av den extracellulära vätskan i huden matris.
- Co- enzymer fungerar som fysiologiska substanser som stimulerar processer som förbättrar hudens vävnadsregenerering.
Mesoterapi_laderma_malmo_sverige_mesohyal_NCTC-109

Mesohyal™ DMAE

Elasticitet och fasthet

Mesohyal ™ DMAE är en återuppbyggande lösning som kombinerar dimetylaminoetanol (DMAE) med en bas av hyaluronsyra.
DMAE är en prekursor till acetylkolin, en signalsubstans involverad i muskeltonus ökning. Dess verkan ger fasthet till vävnader som genomgår åldrandeprocessen och effektivt motverkar slapphet.
Utifrån diagnosen av patientens estetiska oordning, är mesohyal DMAE det perfekta komplementet för att förbereda cocktails med andra produkter från den mesohyal sortimentet.
Mesoterapi_laderma_malmo_sverige_mesohyal_DMAE + H

FÖRE

EFTER

mesoterapi_mesotherapy_for_after_fore_efter_cuello_antes R mesoterapi_mesotherapy_for_after_fore_efter_cuello_despues R
mesoterapi_mesotherapy_for_after_fore_efter_frente_antes R mesoterapi_mesotherapy_for_after_fore_efter_frente_después R
mesoterapi_mesotherapy_for_after_fore_efter_ojos_antes R mesoterapi_mesotherapy_for_after_fore_efter_ojos_después R

Facebook

Upp till 50% rabatter!!

Varje månad har vi en mängd unika och mycket förmånliga erbjudanden på våra behandlingar. Missa inte vårt erbjudande som ger dig upp till 50% rabatt!

Läs mer