Akne behandling


Behandlingen av akne och oren hy - Salicylsyra peeling

Salicylsyra peeling är förstahandsvalet för behandlingen av acne vulgaris. Peelingen avlägsnar överhuden ned till skiktet där nya hud celler bildas (basal cellmembranet) och minskar mycket ytliga och synliga pigmentfläckar, torrhet och orenheter.
Salicylsyra peelingen har anti-inflammatoriska och antibakteriella egenskaper, peelingen är särskilt lämplig för behandling av akne. Salicylsyra peeling är en komplett hud rengöring som löser upp pormaskar samt desinficerar huden.
Huden får ett friskare och mjukare utseende, genom att ytliga hud-celler och pigmentfläckar avlägsnas, och bildandet utav ny hud celler stimuleras vilket ökar produktionen av glykos-aminoglykaner som ökar hudens fuktighet.
Efter behandlingen förbättrar resultatet, minska biverkningar och förlänger behandligen.
Huden kan behandlas med Mesoestetics Hydra K Creme och dermatologiska Total Sun Block.
Behandlingen är lämplig för både ansikte och kropp.
Acne faces Behandling af Acne og uren hud
Acnelan akne lösning från Mesoestetic®

Är du plågat av akne i ansiktet eller kroppen? Har du provat olika kurer och behandlingar utan övertygande effekt? Då är Acnelan akne lösning ett bra och säkert val för dig.
Acnelan akne lösning löser problem som är förknippade med akne effektivt
• Behandlar effektivt akne plågat hud + acneärr
• Behandlar effektivt seborroisk dematit
• Djup rengöring av huden
• Harmoniserar fett balans i huden
• Jämnar hudton och förbättrar dess utseende
• Optimerar hudens tekstur
• Förbättrar acne-plågat livet
laderma Acnelan akne lösning från Mesoestetic

laderma Acnelan akne lösning från MesoesteticKärnan i formen är den innovativa m.acne complex ™:
• Unik kombination av aktiva substanser som bekämpar de olika faktorer som orsakar acne.
• Djuprengöring och integrerad förnyelse av akne känsliga och fjällande eksem drabbade huden.
Kombinerad klinik och hemma behandlingen är en effektiv kombination av en intensiv, professionell klinik behandling + hemma behandlingen med ett komplett sortiment av acnelan produkter. Der ska gå runt tre veckor mellan varje klinik behandling och du ser resultatet efter ca 6 veckor. Det rekommenderas att underhålla behandlingen 3 månader efter första kuren.

Hur många behandlingar behövs?
3 behandlingar rekommenderas för milda / moderata acne
5 behandlingar rekommenderas för svår akne.
Hemmabehandlingen 15 dagar innan den första klinikbehandlingen.
Du behandlar din hud hemma med medicinska och kosmetiska produkter som innehåller salicylsyra (10%) på drabbade området. De produkter som köps från oss i samband med kuren. Planera din behandling. Morgon:
rengör med Purifying Mousse och applicera sedan Fast Skin Repair.
Kväll: rengör med Purifying Mousse och applicera sedan Fast Skin Repair.
Du kan även komplettera kväll behandlingen med Resurfacing Peel Booster innan Fast Skin Repair.

Hur fungerar klinik behandlingen Acnelan akne lösning?
Din hud rengörs med Purifying Mousse. Om du behandlas i ansiktet, skyddas näsborrar och läppar med vaselin. Dina ögon är täckta med bomullsrondeller. Den effektiva och djupverkande acnelan mask appliceras på det drabbade området med en spatel. Masken sittar max. 3 min. Om det brinner eller svider, använd en fläkt för att kyla ansiktet med. Efter tre minuter besprutas masken med neutraliserande spray. Masken tas bort sen.
Efter acnelan mask du får en trevlig kylande masken på ansikte eller kroppen. Efter den avkopplande masken masseras en ampull Pore Sealing Shield in i huden. Vi avslutar behandlingen med dermatologiska Sun Protection för att ge huden maximalt skydd.
Hemmabehandlingen efter Acnelan behandling:
Dag 1 och 2. Morgen och kväll: Rengör med Purifying Mousse.
Applicera sedan Fast Skin Repair. Använd kräm med höga solfaktor under dagen.
3: e dagen och framåt: Morgon: Rengör med Purifying Mousse. Applicera sedan Fast Skin Repair + kräm med höga solfaktor . Kväll: Rengör med Puriying Mousse. Applicera sedan Fast Skin Repair. Masken för förnyelse och underhål. Du behöver en Acnelan mask efter avslutad kur med acnelan behandlingar, en gång per vecka för 10-15 minutter.
Massera masken försiktigt in i huden, så de små kornen som masken innehåller, tar bort orenheter och döda hudceller. Tvätta noggrant med varmt vatten.
Vad ska jag ta hand om efter behandlingen? Ingen solen, bastu eller pool för upp till 48 timmar efter behandlingen. Vaxa inte det behandlade området 15 daggar innan och 15 dagar efter behandlingen.
Fillers eller tatoo får inte göras på de behandlade områdena 1 vecka före eller efter behandling.
När bör man inte behandlas med acnelan?
§ Graviditet och amning
§ Aspirin allergi eller allergi mot några av ingredienserna i acnelan.
§ Om du behandlas med isotretinoin eller andra retinoider (där måste gå 6 månader. efter slutförandet av preparatet) § Om du får radioterapi
§ Om du brukar få ärr som sträcker sig utanför såret gränsen (keloid ärr) .
§ Vid herpes
§ Om du har öppna sår eller akne med infektion. (Du kan dock vid behandling undvika vissa områden, om det bara finns ett fåtal sår) § Om du har områden med mikropigmentering.

Få en bedömning med oss om du är osäkker


Facebook

Upp till 50% rabatter!!

Varje månad har vi en mängd unika och mycket förmånliga erbjudanden på våra behandlingar. Missa inte vårt erbjudande som ger dig upp till 50% rabatt!

Läs mer