Om Oss


Välkommen till LaDerma klinik - Medicinsk hud terapi. Vår specialitet är djupgående lösningar för hud föryngring, förebyggande av åldrandeprocesser och behandling av acne, pigmentering, rosacea, celluliter och hud bristningar. På kliniken använder vi oss av medicinsk kosmetika samt behandlingar/program från Mesoestetic. Produkterna och programmen inkluderar effektiva och kraftigt verkande ingredienser och säljs endast genom auktoriserade specialister dvs. kosmetologer, läkare och sjuksköterskor där specifika behandlingar väljs efter konsultation med hänseende till hud typ. Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en gratis konsultation.

Välkommen till LaDerma

Jag heter Kristina Budin och är klinikens ägare och legitimerad sjuksköterska. Jag är utbildad och certificerad av de främsta experterna inom Mesoterapi, Dermaroller och Oxygenbehandlingar från Danmark och inom Fillers och Carboxy av Inject Academi, Stockholm. Det är viktigt för mig kunden känner sig bekväm och väl informerad både före, under och efter behandlingen. Tack vare djupa kunskaper om hudens anatomi och fysiologi kan jag erbjuda skräddarsydda behandlingar för individuella behov. Baserat på min långa erfarenhet, arbetar jag endast med säkra och beprövade produkter som ger bästa resultat!

Vårt lag

Facebook

Upp till 50% rabatter!!

Varje månad har vi en mängd unika och mycket förmånliga erbjudanden på våra behandlingar. Missa inte vårt erbjudande som ger dig upp till 50% rabatt!

Läs mer