Medicinska Facelift


Energi C professionell behandling

En enkel, effektiv professionell behandling för ansikte och hals som kombinerar mycket upplysande och antioxidativa produkter med en exklusiv energigivande massage teknik.
- Efter noggrann rengöring och analys av huden, påförs
- Glycolic 10% peeling med exfolierande effekt som masseras in i huden, detta säkerställer bättre genomträngning av andra ingredienser i huden.
- Energy Serum C masseras med speciell uppstramande och stimulerande massage - utförs på ansikte, hals och dekolletage.
- Energi C mask appliceras, 20 min: Masken är tillverkad av ett medicinsk substans, vilket innebär att ingredienserna (hyaluronsyra, ananasextrakt, salicylsyra, askorbinsyra) tränger djupare in.
- Behandlingen avslutas med Ansiktsmassage Cream.

Jag rekommenderar att du använder de motsvarande hemvårdsprodukter till att förstärka resultaten av behandlingarna.

energy-c-professional-complete

Anti Aging med Collagen 360 °


Avancerad antiage behandling. Gör huden fastare och stramar upp. Har en effektiv rynkreducerande effekt på huden. Kollagen är det mest förhärskande protein i huden. Detta säkerställer den mekaniska resiliens och fasthet i huden. Med åldern minskar produktionen av kollagenen, nedbrytningen ökar, och huden blir mer slapp. Denna vävnadsskada kan orsaka att ansiktet mistar sin volym.
Collagen360 º produktion är särskilt utformat för att bekämpa kollagen minskningen i huden som påverkar åldrandet. Med en hög koncentration av anrikat kollagen stimulerar lågmolekylär marin Collagen360 º cellulär förnyelse och åter möjliggör produktion av kollagen och de ämnen som ger huden volym.

Behandling:
- Huden rengörs och analyseras.
- Glycolic10% peeling med exfolierande effekt masseras in i huden, detta säkerställer bättre genomträngning av övriga ingridienser i huden.
- Serum Collagen360 º masseras med speciell uppstramande och stimulerande massage utförs på ansikte, hals och dekolletage.
- Collagen360 º mask appliceras, 20 min: är tillverkat av ett medicinsk substans som genom sina ingredienserna får djupare penetration.
- Behandlingen avslutas med ansiktsmassage kräm.

Jag rekommenderar att du använder de motsvarande hemvårdsprodukter till att förstärka resultaten av behandlingarna.

collagen-360-professional-complete

Anti Aging med Stamcells

Avancerad antiage behandling med regenerande, föryngrande och uppstramande effekt. Jämnar ut djupare rynkor samt linjer. Med tiden förlorar hudceller gradvis förmågan att kunna utföra sina uppgifter på rätt sätt, och i sin tur minskar den naturliga förnyelseprocessen i cellerna. Syntesen av åtstramande proteiner, kollagen och elastin minskar, vilket leder till att huden blir mindre elastisk och fina linjer och små rynkor uppstår.
LaDerma presenterar Mesoéstetics nya revolutionerande kosmetiska linje, som syftar till att förlänga livslängden på hudceller utifrån cellernas naturliga förmåga att reparera sig själv. Växt Stamceller aktiverar rabattfunktioner och Stimulerar elastin och kollagen. Denna teknik är inkapslat i liposomer, för att öka penetrationen och optimera resultaten.

Behandling:
- Huden rengörs och analyseras.
- Glycolic 10% peeling med exfolierande effekt masseras in i huden,detta säkerställer bättre genomträngning av övriga ingridienser i huden.
- Serum Stamcellsmasseras med speciell uppstramande och Stimulerande massage utförs på ansikte, hals och dekolletage.
- Stamcells mask appliceras, 20 min: Masken är tillverkad av ett medicinsk substans som med sina ingredienserna får djupare penetration.
- Behandlingen avslutas med ansiktsmassage kräm.

Jag rekommenderar att du använder de motsvarande hemvårdsprodukter till att förstärka resultaten av behandlingarna.
stem-cell-professional-complete

Anti Aging Radiance DNA

En revolutionerande behandling för hudens åldrande - Radiance-DNA. Hudens elasticitet och fasthet förbättras och djupet av rynkor minskar synligt. Huden renas från föroreningar och förstärktes med fukt.

LaDerma presenterar den mest avancerade anti-aging behandling från Mesoestetic ® som bygger på den innovativa [meso] återhämtning Complex ®, en unik kombination av aktiva substanser med antioxidant, skyddande och reparerande effekt på cellernas DNA. Den exklusiva high-tech-teknik gör det möjligt att transportera inkapslade aktiva substanser snabbt djupt in i huden, vilket ger enastående effektivitet och djupgående effekt.

Behandling:
- Huden rengörs och analyseras.
- Glycolic 10% peeling med exfolierande effekt masseras in i huden, . detta säkerställer bättre genomträngning av övriga ingridienser i huden Radiance DNA-serum masseras med speciell uppstramande och stimulerande massage.
- Radiance DNA kristall fiber mask sätts på. Masken tillhör den senaste generationen av ansiktsmasker för medicinskt bruk, baserade på 3D nanofibrer, 100% naturlig silikon liknande substans, säker och hygienisk. Masken struktur ser till att man får den ideala penetration med hjälp av aktiva ingredienser till hudens djupare lager. Masken förbättrar ansikts konturer och slätar synbart ut djupare rynkor.

Jag rekommenderar att du använder de motsvarande hemvårdsprodukter till att förstärka resultaten av behandlingarna.
dna-professional-treatment-overview laderma

Facebook

Upp till 50% rabatter!!

Varje månad har vi en mängd unika och mycket förmånliga erbjudanden på våra behandlingar. Missa inte vårt erbjudande som ger dig upp till 50% rabatt!

Läs mer